Begravning

Det viktigaste vid en begravning brukar vara själva musiken. Det är den som lindrar sorgen för stunden. Jag samarbetar med de flesta begravningsbyråer, (t ex Klockarebolaget  & Halldoffs Begravningsbyrå) men tar även emot privata beställningar.

Jag har personlig erfarenhet av hur villrådig man kan känna sig i planeringen av en närståendes begravning. Vad ska man välja? Hur många stycken? Och när under ceremonin? Jag står gärna till tjänst med förslag och råd. Vad tyckte den avlidne om för musik, vad hade han/hon för intressen? Vad gillar du själv för musik? En fördel är att jag kan förgylla psalmerna med både fiolspel och sång eller t o m spela ett rent instrumentalt stycke för fiol.

Kontakta mig gärna för förslag till begravningsmusik!

Kära underbara älskade Linnea! Tack för Ave Maria! Vi glömmer den aldrig! Det var underbart! Och fiolspelet och den andra sången och att du sjöng med i psalmerna! Jag har aldrig hört något så vackert i hela mitt liv som din sång där i kyrkan och som du sjöng den! När du började på den svaga tonen som blev allt starkare. Du sjöng den med oerhörd känslighet, innerlighet och konstnärlighet! Min bror blev också salig och Maria och övriga gäster. Jag är så glad att du gjorde begravningshögtiden så ljus och innerlig.”  Eva Bisenius